BEST FENCE

Honkersven 1
2440 Geel

BTW 0860.640.121

Tel.: 014/72 70 79
Fax.: 014/70 38 62

info@bestfence.be

tuinscherm tuinschermenafsluiting schutting tuinschermen afsluitingschutting tuinscherm afsluiting tuinschermentuinscherm schutting schutting tuinschermafsluiting tuinschermen tuinschermen schuttingtuin schermen tuinscherm
 

Tuinschermen van Best Fence - voor elk wat wils!

Een "afgebakende" tuin

Een schutting rondom uw tuin om uw eigen stukje privacy af te bakenen, geeft direct een gevoel van veiligheid.  Privacy slaan we hoog in het vaandel, vandaar dat er steeds vaker voor een dichte afsluiting gekozen wordt.  Tuin schermen in hout, hardhout of kunststof scoren dan ook steeds hoger en hoger.

Kiezen voor een schutting van Best Fence

Een beroep doen op Best Fence in het zoeken voor de gepaste oplossing is de juiste keuze.  Een dichte schutting in natuurlijke materialen zoals een houten schutting in geïmpregneerd hout of gaat u voor de chiquere uitvoering in hardhout?  Een meer moderne aanpak is het plaatsen van een kunststof schutting.  Voornamelijk een schutting in Padouk (hardhout) of kunststof tuinschermen geven een duurzaam resultaat.

Maak een wandeling doorheen het album met onze realisaties van Tuinschermen en krijg een beter beeld van wat mogelijk is.


Uw Tuinschermen plaatsen! Best Fence is uw vakman in de provincie Antwerpen, Limburg en deels in Vlaams Brabant.  U ziet ons vaak aan het werk in oa. Geel, Meerhout, Laakdal, Tessenderlo, Westerlo, Herstelt, Herentals, Mol, Balen, Retie, Kasterlee, Turnhout, Arendonk, Dessel, Nijlen, Lier, Duffel, Overpelt, Lommel, Aarschot, Leuven...

Bent u een doe-het-zelver, check dan onze hekwerkshop!