poort poortendraaipoort schuifpoort poorten draaipoortschuifpoort poort draaipoort poortenpoort schuifpoort schuifpoort poortdraaipoort poorten poorten schuifpoortschuifpoorten poort
 

Kiezen voor een poort van Best Fence.

 

Al jaren plaatst Best Fence poorten voor particulieren en bedrijven. 

 

In een grondige zoektocht naar de juiste materialen en beste constructies voor onze poorten hebben wij de juiste mensen gevonden om mee te werken en ervoor te zorgen dat we een degelijke poort bij de klant kunnen installeren.  Wij hechten enorm veel belang aan kwaliteit en esthetiek.  En we houden ervan om steeds te blijven vernieuwen en verder te blijven zoeken naar de juiste materialen. Elke poort groot of klein wordt in eigen beheer geproduceert. Niet enkel de constructie van de poorten op zich is belangrijk, maar ook de kwaliteit en de afwerking.  Hiervoor hebben wij dan ook de beste lakkerij uit de streek aangesproken.  We kunnen best fier zijn op hetgeen we tot nu toe al verwezenlijkt hebben.

 

                                    Bekijk hier enkele realisatiesPrivacy en veiligheid dankzij een poort

De meesten onder ons willen hun eigen stek volledig afsluiten om zoveel mogelijk van privacy en veiligheid te kunnen genieten.  Aanvankelijk kiezen vele mensen voor een afsluiting rondom de tuin, maar om het geheel compleet te maken, sluiten ze ook hun oprit af door middel van een draaipoort of schuifpoort. Deze keuze is afhankelijk van de mogelijkheden ter plaatse.  Bij bedrijven en scholen is dit reeds jaren de gang van zaken, nu ook meer en meer bij particulieren.

 
Vrijdragende schuifpoort met volle plaat, slechts ťťn van de mogelijkheden van onze poorten.
 

Draaipoort met kruismotief.
 
 

Modellen en materialen

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de klant met raad en daad bijstaan in het maken van de juiste keuze voor een poort.  Er zijn draaipoorten en schuifpoorten, ook wel draaihekken en schuifhekken genoemd, in alle mogelijk vormen en materialen.  Wij produceren hoofdzakelijk Metalen poorten en Houten poorten of een combinatie van beiden.

Contacteer ons vrijblijvend voor advies of een offerte.