poorten industriŽle poortenomheining poort industriŽle poorten omheiningpoort poorten omheining industriŽle poortenpoorten poort poort poortenomheining industriŽle poorten industriŽle poorten poortpoortautomatisatie poorten
 

Industriële poorten aan bedrijven, extra beveiliging!


Eťn van onze industriŽle poorten: vrijdragende schuifpoort van 11 meter doorgang.
Vrijdragende schuifpoort 11m doorgang

In de industriële sector worden poorten met spijlen of staalmatten geplaatst, afhankelijk van welk type het beste past bij de omheining en het gebouw.  Met een poort aan uw bedrijf of terrein bepaalt u zelf wanneer, hoe en aan wie u toegang verleent tot uw terrein omdat veiligheid erg belangrijk en noodzakelijk is.  Poortautomatisatie en toegangscontrolesystemen zorgen daarbij voor meer comfort en extra beveiliging.


Realisaties van industriële poorten.


Een industriële schuifpoort van en door Best Fence!

 

Wat je zelf doet, doe je meestal beter is de slogan die al een tijdje door ons hoofd spookte. Vandaar dat we na 10 jaar ervaring in het plaatsen van industriële poorten besloten om de productie van industriële poorten in eigen beheer te nemen, hetgeen succes oplevert.  Zo blijf je van begin tot eind nauw betrokken bij het product dat je aanbiedt. We opteren dan ook voor optimale degelijkheid en kwaliteit in plaats van kwantiteit.


Voor deze poort werd BY3500 van CAME gebruikt.
 
 

Degelijkheid is dus troef. Daarom integreren wij onderbalken, wielen en beslag van ROB, de specialist in schuifdeurbeslag voor bouw en industrie.

Voor de automatisatie en toegangscontrole van onze industriële poorten voorzien we steeds CAME motoren. CAME is, als wereldmerk, de referentie in poortautomatisatie en parkingbeheer. Best Fence is reeds 10 jaar "Erkend installateur"

Al onze industriële poorten worden voorzien van de nodige veiligheidstoebehoren volgens de huidige Europese veiligheidsnorm NFP25-362.


Voor schuivende industriële poorten zijn er 2 mogelijkheden: een schuifpoort op rail, waarbij de de poort over een rail bolt die in een funderingsbalk is gegoten of een vrijdragende schuifpoort.  Hierbij zweeft de poort als het ware boven de grond door een ingenieus loopprofiel met ingebouwde wielen ter hoogte van de geleidingsportieken, ook C-beslag genoemd.  

 
Voor schuivende industriŽle poorten zijn er 2 mogelijkheden: een schuifpoort op rail, waarbij de de poort over een rail bolt die in een funderingsbalk is gegoten of een vrijdragende schuifpoort.  Hierbij zweeft de poort als het ware boven de grond door een ingenieus loopprofiel met ingebouwde wielen ter hoogte van de geleidingsportieken, ook C-beslag genoemd.
 

Degelijkheid is troef, daarom integreren wij onderbalken, wielen en beslag van ROB, de specialist een schuifdeurbeslag voor bouw en industrie.


Een industriële draaipoort


IndustriŽle poorten, en meer bepaald de draaipoorten komen in 1 of 2 vleugels.
 
 

Zoals reeds hierboven vermeld, komen draaipoorten in 1 of 2 vleugels.  Wij maken deze poorten steeds op maat en zorgen voor een stevig kader met daarin ronde of vierkante spijlen of draadnetten.  Voor het poortbeslag nemen wij steevast Locinox producten, specialist inzake sloten die zorgen voor een verhoogde veiligheid, duurzaamheid, weersbestendigheid, om maar te zwijgen van het aantrekkelijk design.


U ziet het: van begin tot eind werkt Best Fence met de beste materialen om u zo een kwalitatief hoogstaand product te kunnen aanbieden!

 
 

Uw vakman voor industriële poorten!