automatische poorten poort automatisatieautomatische poort hekopeners poort automatisatie automatische poorthekopeners automatische poorten automatische poort poort automatisatieautomatische poorten hekopeners hekopeners automatische poortenautomatische poort poort automatisatie poort automatisatie hekopenerspoort automatische poorten
 

Best Fence monteert uw poort automatisatie.

Uit onze ervaring blijkt dat het meerendeel van de niet-automatische poorten meestal nooit op slot zijn en in vele gevallen overdag zelfs blijven openstaan.  Een automatische poort is dus geen overbodige luxe!

Poort automatisatie bezorgt U en uw gezin een veilig en comfortabel gevoel. Met één druk op de knop kan U genieten van uw privacy en de zekerheid dat uw tuin is afgesloten. 

Ook voor bedrijven of bedrijfsterreinen zijn automatische poorten onmisbaar geworden in deze onzekere tijden.  Zowel de uitstraling van uw bedrijf als de veiligheid en het gebruiksgemak staan hier centraal.

Best Fence zal samen met u de mogelijkheden inzake poort automatisatie bespreken, rekening houdend met uw wensen, het type van uw poort of hek en de wettelijke verplichte normen.  CAME heeft als toonaangevend wereldspeler een erg uitgebreid gamma van poort- en hekopeners evenals bedieningsmogelijkheden zodat we steeds een oplossing op maat kunnen aanbieden.

Ook voor zelfplaatsers geven wij advies en leveren we professionele en complete kits voor elke poort automatistie!


Automatisatie van draaihekken of draaipoorten


Ondergrondse hekopeners zijn quasi onzichtbaar.
 
 

Ondergrondse automatisatie ... oogstrelend !

Zo goed als onzichtbaar zorgen deze ondergrondse hekopeners ervoor dat uw prachtige poort even mooi blijft.  Ook bij smalle opritten zijn ondergrondse motoren de ideale oplossing waardoor u een maximale doorgang behoudt.

Ondergrondse motoren serie FROG, FROG-j, FROG-plus, MYTO, SUPERFROG


Dit type poort automatisatie zorgt voor een snellere plaatsing.
 
 

Opbouw automatisatie ... universeel !

Deze categorie van hekopeners vraagt minder voorbereiding en zorgt dus voor een snellere installatie. Opbouw motoren worden zowel op nieuwe als reeds bestaande draaihekken geplaatst.  Door zowel scharnierarmaandrijvingen als lineaire motoren te gebruiken,  bestaat er voor bijna elk draaihek een gepaste oplossing.

Lineaire motoren serie AXO, ATI, MYTO, AMICO

Scharnierarm serie FERNI, FAST, STYLO, FLEX


Automatisatie van schuifhekken of schuifpoorten


Poort automatisatie voor schuifpoorten.
 
 

Schuifhekmotoren

Voor elke schuifpoort, vrijdragend of op rail, heeft CAME de gepaste motor met de bijhorende tandlatten, beveiligingstoebehoren en bedieningsmogelijkheden. Deze hoogtechnologische en betrouwbare schuifhekmotoren zijn de referentie in poort automatisatie!

Residentiële serie BX tot 800kg

Industriële serie BK-800 tot BK-2200, BY-3500 tot 3500kg


Poort automatisatie en hekopeners van CAME.
 
 

Poort automatisatie met een optimale garantie!

BEST FENCE is reeds 10 jaar "ERKEND INSTALLATEUR"