BEST FENCE

Honkersven 1
2440 Geel

BTW 0860.640.121

Tel.: 014/72 70 79
Fax.: 014/70 38 62

info@bestfence.be

tuinschermen hout tuinschermenhouten tuinschermen houten schutting tuinschermen houten tuinschermenhouten schutting tuinschermen hout houten tuinschermen tuinschermentuinschermen hout houten schutting houten schutting tuinschermen houthouten tuinschermen tuinschermen tuinschermen houten schuttinghouten schutting plaatsen tuinschermen hout
 

Tuinschermen in hout


In onze huidige samenleving zijn we erg gesteld op onze privacy en dikwijls op zoek naar een dichte afsluiting.  Veel mensen laten dan ook vaak een houten schutting plaatsen.  Ideaal om in de zomer in bikini of zwembroek ongemoeid en relaxed in uw tuin rond te huppelen en te genieten. 

Iedereen kent de tuinschermen in hout tussen betonnen palen, hetgeen vrij zwaar en robuust over komt.  Wij daarentegen plaatsen uw houten schermen tussen gelakte ijzeren palen met U-profielen.  Dit geeft een veel minder zware en een esthetisch veel mooiere afsluiting rondom uw tuin. 

 
Houten schermen, oftewel een houten schutting, geeft privacy ten top.
 

Kleuren kiezen...

Standaard gebruiken wij voor onze palen RAL 7032, kiezelgrijs, een kleur die het dichtst aanleunt bij de kleur van de houten tuinschermen hetgeen een mooi samenhangend geheel geeft.  Wil u liever de kleur van uw buitenschrijnwerk (ramen, buitendeuren, poort...) doortrekken in uw afsluiting?  Dit kan: prijzen om houten schermen te plaatsen met ijzeren palen in een andere RAL-kleur worden op aanvraag gemaakt.


Naast de standaard houten schutting plaatsen wij tevens tuinschermen in hardhout.
 
 

Afsluiting in hardhout

Nieuwsgierigen uit uw tuin of terras houden: naast de standaard schutting in geïmpregneerd hout, plaatsen wij tevens tuinschermen in hardhout.  Wij gebruiken hiervoor doorgaans Padouk, een hardhout klasse I dat zeer duurzaam is en mooi egaal vergrijst. 


Padouk dat pas geschaafd werd, is zeer rood van kleur en schrikt de mensen vaak af.  Tijdens het plaatsen reageren de klanten vaak paniekerig en twijfelen ze of ze wel de juiste (kleur)keuze gemaakt hebben.  Dit is echt niet nodig.  Van zodra het hardhout voor het eerst gekietelt wordt door zonnestralen, verdwijnt al heel snel die scherpe, afschrikwekkende rode kleur.

Net dat ietsje meer!

Een wand in Padouk is een echte eyecatcher voor uw tuin en is bovendien zeer onderhoudsvriendelijk.  Lekker luieren in uw tuin is de boodschap, in plaats van elk jaar de pot met houtbeits en verfborstel boven te halen.

De planken in Padouk met tand en groef geplaatst  De wand wordt doorgaans in wildverband, horizontaal gemaakt, wat een verruimend effect geeft.  Verticaal kan ook en geeft een net dat ietsje strakker effect.  Tuinschermen in Padouk staan beeldig bij zowel moderne als landelijke huizen. kortom: allemaal positieve elementen van een afsluiting naar uw keuze.


Best Fence: voor alle tuinschermen en houten schuttingen.
 
 

Uw vakman voor houten tuinschermen in de Kempen!