automatische poorten poortautomatisatieautomatische poort poort poortautomatisatie automatische poortpoort automatische poorten automatische poort poortautomatisatieautomatische poorten poort poort automatische poortenautomatische poort poortautomatisatie poortautomatisatie poortpoortopeners automatische poorten
 

Poortautomatisatie: veiligheid en comfort in één

Uit onze ervaring blijkt dat het meerendeel van de niet-automatische poorten meestal nooit op slot zijn en in vele gevallen overdag zelfs blijven openstaan.  Een automatische poort is dus geen overbodige luxe!

Een automatische poort bezorgt U en uw gezin een veilig en comfortabel gevoel. Met één druk op de knop kan U genieten van uw privacy en de zekerheid dat uw tuin is afgesloten. 

Ook voor bedrijven of bedrijfsterreinen zijn automatische poorten onmisbaar geworden in deze onzekere tijden.  Zowel de uitstraling van uw bedrijf als de veiligheid en het gebruiksgemak staan hier centraal.

Best Fence zal samen met u de mogelijkheden van poortautomatisatie bespreken waarbij we rekening houden met uw wensen, het type van uw poort of hek en de wettelijke verplichte normen.  CAME heeft als toonaangevend wereldspeler een erg uitgebreid gamma van hek- en poortopeners evenals bedieningsmogelijkheden zodat we steeds een oplossing op maat kunnen aanbieden.

Ook voor zelfplaatsers geven wij advies en leveren we professionele en complete kits voor elke poortautomatisering van CAME!


Poortautomatisatie bij draaipoorten of draaihekken:


Poortopeners kunnen zowel bovengronds als ondergronds geplaatst worden.
 
 

Ondergrondse poortautomatisatie ... oogstrelend !

Zo goed als onzichtbaar zorgen deze ondergrondse poortopeners ervoor dat uw prachtige poort even mooi blijft.  Ook bij smalle opritten zijn ondergrondse motoren de ideale oplossing waardoor u een maximale doorgang behoudt.

Ondergrondse motoren serie FROG, FROG-j, FROG-plus, MYTO, SUPERFROG


Zowel schuifpoorten als draaipoorten kunnen met poortopeners uitgerust worden.
 
 

Opbouw poortautomatisatie ... universeel !

Deze categorie van poortopeners vraagt minder voorbereiding en zorgt dus voor een snellere installatie. Opbouw motoren worden zowel op nieuwe als reeds bestaande draaihekken geplaatst.  Door zowel scharnierarmaandrijvingen als lineaire motoren te gebruiken,  bestaat er voor bijna elk draaihek een gepaste oplossing.

Lineaire motoren serie AXO, ATI, MYTO, AMICO

Scharnierarm serie FERNI, FAST, STYLO, FLEX


Poortautomatisatie van schuifpoorten of schuifhekken:


Automatische poorten vormen geen overbodige luxe meer. Bijna elke poort wordt tegenwoordig van poortautomatisatie voorzien.
 
 

Schuifhekmotoren

Voor elke schuifpoort, vrijdragend of op rail, heeft CAME de gepaste motor met de bijhorende tandlatten, beveiligingstoebehoren en bedieningsmogelijkheden. Deze hoogtechnologische en betrouwbare schuifhekmotoren zijn de referentie in poortautomatisering!

Residentiële serie BX tot 800kg

Industriële serie BK-800 tot BK-2200, BY-3500 tot 3500kg