parlofoon videofoondeurtelefoon toegangscontrole videofoon deurtelefoontoegangscontrole parlofoon deurtelefoon videofoonparlofoon toegangscontrole toegangscontrole parlofoondeurtelefoon videofoon videofoon toegangscontrolevideofonie parlofoon
 
de Fasttel deurtelefoon: bruikbaar als intercom en toegangscontrole.
 

Een echte deurtelefoon van Fasttel, de max!

Voor een videofoon of parlofoon stellen wij u het gamma van Fasttel voor.  Hun unieke producten zullen u zowel op gebied van technische mogelijkheden als design bekoren. Alle deurtelefoonsystemen worden geïntegreerd in uw (bestaande) telefooninstallatie. Er is voor ieder wat wils.


De Fasttel deurtelefoon kan u eveneens als intercom gebruiken.
 
 

Zeg nooit "parlofoon" of "intercom" tegen een Fasttel.

Een Fasttel is een echte deurtelefoon waardoor een "point to multipoint" installatie makkelijk realiseerbaar wordt zonder in huis meerdere antwoordposten te voorzien.


Al uw vaste en /of draadloze telefoontoestellen gaan immers op een speciale toon rinkelen wanneer een bezoeker zich aanmeldt. U kunt hem/haar dus beantwoorden waar u maar wil: in de tuin, bij het zwembad, op zolder, op uw bureau, enz. En dit alles zonder dat er enig boor- of kapwerk moet verricht worden!

 
CULT Bureaumodel: belt een bezoeker aan op uw parlofoon of videofoon, rinkelt uw toestel.
 

LCD scherm 3 in 1 van Fasttel.
 
 

Uiteraard schakelt Fasttel bij uw afwezigheid, en enkel indien u dit wenst, door naar uw GSM of eender ander nummer, bv bedrijf of praktijk. Met uw telefoon of GSM opent u al dan niet het hekken of voordeur zodat clienteel, leveranciers, tuinman, poetsvrouw of familie reeds toegang kan verleend worden tot het domein of zelfs de woning.


CULT


Het is een vaste telefoon met softwaremogelijkheden van een Smartphone gsm. Het is een videobinnenpost met opnamefunctie voor uw Fasttel deurtelefoon. Het is een weergave- en opnamesysteem voor uw analoge en digitale camera's. Hij speelt MP3's, filmpjes en is een digitaal fotoframe.      Test de CULT !

 
CULT videofoon op de muur.
 

Wizard Elite videofonie.
 
 

WIZARD ELITE

Technisch gezien kan hij zowat alles. Hij laat zich op maar liefst 5 verschillende manieren aansluiten en kan per druktoets 10 nummers opbellen. Het toetsenbord heeft 3 verschillende functies en de geïntegreerde badgelezer kan op zowat ieder toegangscontrolesysteem gekoppeld worden. Even opvallend als deze technische mogelijkheden is zeker het design. Het meest in het oog springend is het multifunctionele LCD-scherm. Hierin kunnen (bedrijfs)namen, logo, vrije teksten en huisnummer worden ingegeven. Het blue backlight wordt bij het aanbellen steeds geactiveerd en is verder klokgestuurd. De Wizard Elite bestaat hoofdzakelijk uit een glasplaat waardoor vuil en stof door de jaren heen geen kans maken. De techniek van de capacitieve detectie (touch) is het ultieme bewijs van zijn vooruitstrevendheid.

Bekijk de verschillende modellen!


WIZARD ELEGANCE

Fasttel zal met deze deurtelefoon opnieuw trendsetter zijn. De Elegance pakt immers uit met een aantal eigenschappen die absoluut uniek zijn. Het begint met de ongekende flexibiliteit van het aantal drukknoppen en de naamaanduiding daarvan. Hou je van Classy Chique, basic clean of meer uitbundig? Vier uw creativiteit dan bot en ontwerp uw eigen deurtelefoon via een speciale softwareapplicatie op www.fasttel.com/sjabloon. De ingebouwde RGB LED verlichting licht dit geheel volledig in een kleur naar wens uit.

Bekijk de verschillende modellen!

 
Wizard Elegance toegangscontrole van Fasttel.
 

Niet alleen bij particulieren, ook bij bedrijven valt deze videofonie erg in de smaak.  Dit is een puur belgisch bedrijf.  Hun innovatieve producten, zowel de buitenposten als de videobinnenposten kennen het bestaan van plastic niet.  Ieder toestel wordt handmatig geassembleerd.  Fasttel zorgt steeds weer voor een vooruitstrevend design.

Bekijk de volledige FASTTEL CATALOGUS !