afsluiting afsluitingendraadafsluitingen weideafsluiting afsluitingen draadafsluitingenweideafsluiting afsluiting draadafsluitingen afsluitingenafsluiting weideafsluiting weideafsluiting afsluitingdraadafsluitingen afsluitingen afsluitingen weideafsluitingdraadafsluiting afsluiting
 
Weideafsluiting en afrastering voor paarden
 
 

Afsluitingen voor dieren

We beschermen natuurlijk graag wat ons lief is, en daarom is een goede afsluiting rond de weide van uw dieren enorm belangrijk.

Tegenover een normale draadafsluiting kunnen afsluitingen voor een weide heel wat meer eisen stellen. Zo moet je bij kleinvee of neerhofdieren uitkijken voor roofdieren en kan een betonborduur of fijner gaas noodzakelijk zijn.Afrasteringen voor paarden

Een weideafsluiting kan eveneens voorzien worden van prikkeldraad of schrikdraad, wat dan weer belangrijk is voor grotere dieren zoals bij een afsluiting voor paarden. Afrasteringen voor paarden moeten bovenal stevig zijn.


Schrikdraad en schrikdraadapparaat van Gallagher.
 
 

Schrikdraadappaat van Gallagher

Best Fence kiest in al haar producten enkel voor het beste. Sinds vele jaren verdelen en plaatsen we schrikdraad en linten van het merk Gallagher, een gevestigde waarde in de sector. Best Fence is dus ook uw partner voor een innovatieve elektrische afrastering.


Afsluitingen voor huisdieren

We staan er misschien niet bij stil, maar bij de meeste mensen is de afsluiting rond de tuin ook een beetje afsluiting voor dieren.

Naast specifieke afsluitingen voor weiden die er enkel op gericht zijn om dieren veilig te houden zal een huisdier zich vaak in onze tuin bevinden. Ook hier is het belangrijk dat je hond niet zomaar door de afrastering kan heenlopen.

 
We staan er misschien niet bij stil, maar bij de meeste mensen is de afsluiting rond de tuin ook een beetje afsluiting voor dieren.
 

Best Fence heeft bovenal ervaring in het bieden van gerichte oplossingen en adviseert u ook bij de benodigdheden voor uw afsluiting. Afhankelijk van het feit of u een kat of een tijger wil houden in uw tuin bespreken we samen een perfecte oplossing.


Volière 3,00m hoogte van Best Fence
 
 

Volières

Houdt u neerhofdieren dan zal het gevaar niet enkel van de zijkanten komen maar moet u ook uitkijken voor roofvogels. Best Fence plaatste reeds heel wat grote en kleinere volières waarbij we een draadafsluiting volledig overspannen met sterke nylonnetten. Deze esthetische oplossing is zeer robuust en zorgt ervoor dat uw neerhofdieren veilig zitten terwijl u volop van het uitzicht kan genieten.

 

Bekijk onze realisaties!


Uw vakman voor afsluitingen voor dieren in de Kempen!
 
 

Uw vakman voor afsluitingen voor dieren in de Kempen!