heidematten draadafsluitingenericamatten afsluiting draadafsluitingen ericamattenafsluiting heidematten ericamatten draadafsluitingenheidematten afsluiting afsluiting heidemattenericamatten draadafsluitingen draadafsluitingen afsluitingbamboematten heidematten
 

Een draadafsluiting zonder inkijk

In ons hedendaags drukke leven zijn we erg gesteld op onze privacy. Het is in de zomer aangenaam vertoeven op uw eigen rustige plekje, je tuin is vaak een stukje kuuroord om even tot rust te komen, en dan is privacy toch wel één van de belangrijkste punten. Ook als de hobby van de buurman het dagelijks scheren van de haag is, om welke reden dan ook ;-) is een zichtscherm de ideale oplossing.


 
 

Heidematten of ericamatten

Heidematten of ericamatten treffen we meer en meer aan in onze tuinen. Het is een ideale oplossing voor iemand die toch enigzins een natuurlijk uitziende afsluiting wil, maar anderzijds het onderhoud van een haag niet wil. Ericamatten of heidematten zijn vervaardigd uit gevlochten takjes heidekruid die een strak, modern en toch zeer natuurlijke uitstraling geven. De levensduur van zulke matten is ongeveer 10 jaar.


Bamboematten

Deze Bamboematten zijn vervaardigd van dikkere bamboetakjes waardoor de levensduur langer is dan bij heidematten. Bamboe is hardhout en is dus steviger. De levensduur van de bamboematten is ongeveer 20 jaar. Beide types matten zijn onderhoudsvrij.

 
 

 
 

PVC Lamellen

Wil je volledige vrijwaring van onderhoud en een zeer lange levensduur? Dan zijn lamellen ook een goed alternatief. PVC lamellen zien er dan misschien wel niet zo natuurlijk uit, maar ze maken zich één met de draadafsluiting waarin ze geweven worden. Er is natuurlijk wel verschil in fabrikaat. Best Fence selecteert reeds jaren enkel het beste materiaal en ook voor kunststof lamellen is dit zeer belangrijk. Het plaatsen van lamellen is een zeer intensieve karwei daar elke lamel apart dient ingevlochten te worden. Wij helpen u bij de keuze en adviseren u bij de mogelijkheden.


Maak zelf(s) uw bestaande draadafsluiting dicht.

Zowel de Bamboematten als de Ericamatten zijn verkrijgbaar op rollen van 5m x 1.80m en deze worden vastgemaakt aan uw draadafsluiting met binddraad. De PVC lamellen bestaan in allerlei kleuren en zitten op rollen waarmee je 2.5m² kan dichtvlechten.

Bestel direct online via Hekwerkshop.be


Als ervaren plaatser ontwikkelde Best Fence een stevige dubbele draadafsluiting die opgevuld kan worden.
 
 

Een "opgevulde" afsluiting

Als ervaren plaatser ontwikkelde Best Fence een stevige dubbele draadafsluiting die opgevuld kan worden.  Dit type afsluiting garandeert niet alleen je privacy maar is ook geluiddempend.  Hierbij plaatsen wij de Plasitor of tennisdraad van Betafence dubbel.  Deze constructie kan gevuld worden met boomschors.  Wij raden hoofdzakelijk grof gemalen boomwortel aan, daar dit langer blijft en beter opvult dan de klassieke boomschors.  Dubbele afsluiting oogt zeer natuurlijk.


Steenvulling

Een ander soort afsluiting dat hierbij aanleunt zijn de Securifor panelen die dubbel geplaatst worden.  Zij kunnen opgevuld worden met fijnere stenen zoals grind of lavasteentjes.  Hebben we u nieuwsgierig gemaakt, neem dan eens een kijkje onder de rubriek hekwerk-panelen.

 
zijn de Securifor panelen die dubbel geplaatst worden.
 

Uw vakman voor draadafsluitingen, heidematten, ericamatten, bamboematten en pvc lamellen in de Kempen.
 
 

Uw vakman voor zichtschermen in de Kempen!