draadafsluitingen betafencebekaert afsluitingen tuinafsluitingen betafence bekaert afsluitingentuinafsluitingen draadafsluitingen bekaert afsluitingen betafencedraadafsluitingen tuinafsluitingen tuinafsluitingen draadafsluitingenbekaert afsluitingen betafence betafence tuinafsluitingenplasitor draadafsluitingen
 
Betafence draadafsluitingen was vroeger bekend als Bekaert afsluitingen. Wij kozen voor Plasitor van Betafence voor onze tuinafsluitingen..
 

Betafence, de beste partner voor draadafsluitingen

Vanaf de start selecteerde Best Fence de beste kwaliteit in materialen voor tuinafsluitingen om enkel zo perfect werk af te kunnen leveren.  Hierdoor kwamen wij al snel terecht bij Betafence, voormalig beter gekend als Bekaert afsluitingen.  Als grootste fabrikant op de Belgische markt inzake staaldraad tuinafsluitingen bieden zij ons niet enkel de vereiste kwaliteit maar eveneens een goede ondersteuning zodat wij niet enkel goed werk kunnen afleveren maar eveneens vlot en snel onze klanten kunnen bedienen. 


Betafence, een oplossing voor alles

Vandaag kent Best Fence het aanbod van Betafence door en door en stelt dit ons in staat om een gepaste oplossing te vinden voor elke vraag. 

Als professioneel plaatser van draadafsluitingen werken wij oa. al jaren met Plasitor van Betafence, beter gekend als harmonicagaas of tennisdraad.  Deze draad geeft ons een maximale stevigheid en een lange levensduur.  Ook de flexibiliteit van deze Betafence draad is een welgekomen troef. Zo laat Plasitor ons toe om de glooiingen van een terrein perfect te volgen.   

 
Plasitor is voor draadafsluitingen ideaal.
 

Mocht je per toeval met je zitmaaier door de draad gaan in een moment van onoplettendheid, is deze vrij eenvoudig te herstellen.  Zo kan elke afzonderlijk ingevlochten draad vervangen worden waardoor er ook van de reparatie niets zichtbaar blijft.